В ужасяващ инцидент в увеселителен парк майка твърди, че вратата на карета

...
В ужасяващ инцидент в увеселителен парк майка твърди, че вратата на карета
Коментари Харесай

Супермама държи счупена врата на карнавална атракция затворена в продължение на 15 минути, докато се вози с ужасен 2-годишен син

В отблъскващ случай в увеселителен парк майка твърди, че вратата на карета с виенско колело се отворила, до момента в който тя била яздеше с двегодишния си наследник.

Клои Хенеси, на 29 години, от Лондон, разказа спиращия сърцето миг, когато нейният син Wolf уточни неизправността, до момента в който бяха високо над земята.

„ Трепене и рев “

Заснемайки тестването в TikTok, Chloé показа клипа, където дребният Вълк може да се види по какъв начин показва казуса, до момента в който са били по средата на пътуването.

„ Сърцето ми безусловно падна и незабавно се почувствах зле в стомаха и изпълнена с безпокойствие и боязън “, описа Клое. „ Опитах се да остана допустимо най-спокоен за Wolf, другояче можеше да бъде доста по-лошо. “

На фрагментите може да се види по какъв начин Клое задъхва и дърпа сина си от отворената врата. Тя твърди, че е трябвало да държи вратата затворена през всичките 15 минути на пътуването, което доближава височини до 36 фута (10 метра).

След като количката им с виенско коле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР